Agenda

Ieder jaar organiseert Buurtvereniging de Vijver verschillende activiteiten voor jong en oud. Op deze pagina kun je de geplande evenementen inzien. Heb je zelf een idee voor een leuk evenement? Laat het ons weten via het contact formulier en wellicht kunnen wij dit oppakken!

Januari

Ieder jaar organiseert Buurtvereniging de Vijver een jaarvergadering. Tijdens deze vergadering delen wij de financiële situatie van onze vereniging, evalueren we afgelopen jaar en kijken we vooruit naar de plannen van aankomend jaar. Ook als u denkt niets bij te kunnen dragen, vinden wij het als bestuur fijn als de opkomst zo groot mogelijk is. Wellicht kan je ergens onze vereniging samen met ons nog wat mooier maken! 

Aansluitend van de jaarvergadering wordt bij Café Thuis aan het Heuvelplein de nieuwsjaarsborrel gehouden.

Februari

Buurtvereniging de Vijver wenst iedereen een fijne Carnaval toe!

Let op: Zondags tijdens de carnaval komt de optocht een gedeelte door onze buurtvereniging, namelijk door Nachtegaallaan, Otterweg en Pater Becanusstraat.

Maart

De vrijwilligersavond van ‘Buurtvereniging de Vijver’ vindt dit jaar plaats op 8 maart. Deze avond is alleen op uitnodiging voor vrijwilligers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor onze vereniging.

Afgelopen jaar was dit een groot succes! En ook dit jaar organiseert Buurtvereniging de Vijver weer een Paasbrunch op 24 maart voor al onze leden. Zet deze datum dus vast in je agenda!

April

Op 13 april organiseert Buurtvereniging de Vijver een wijnproeverij. Wil je hieraan deelnemen houdt dan onze nieuwsbrief in de gaten! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Voor dit evenement zal een extra eigen bijdrage gevraagd worden.

Mei

Dit jaar wordt op 10 mei een lente fietstocht georganiseerd. Meer informatie en het inschrijfformulier volgen nog! Noteer de datum vast in de agenda als je graag mee wil!

De Laarbeekse wandel 2-daagse wordt sinds 1988 georganiseerd door buurtvereniging De Vijver uit Beek en Donk. Ook dit jaar zal de Laarbeekse Wandel 2-daagse worden georganiseerd op 18 en 19 mei!

Let Op

Nadat we jarenlang onze wandeltochten gehouden hebben in het eerste weekend van juni, zijn we, door omstandigheden binnen ons vrijwilligersteam, komend jaar genoodzaakt om de datum te verzetten naar het 3e weekend van mei.

Voor meer informatie zie: https://www.laarbeeksewandel2daagse.nl/

September

Overdag ook voor niet-leden
Ook dit jaar zal Buurtvereniging de Vijver weer deelnemen aan de Burendag. Overdag is iedereen uit de buurt welkom om gezellig deel te nemen aan het evenement, dus ook niet leden!

De avond alleen voor leden van de buurtvereniging
Aansluitend in de avond zal alleen voor leden van Buurtvereniging de Vijver de BuurtBBQ weer plaatsvinden. Als we weer mogen rekenen op dezelfde opkomst als afgelopen jaar, zal dit wederom een gezellige avond worden!

December

Hierover zal nog meer informatie volgen!